vineri, 16 ianuarie 2009

Gânduri pentru suflete rănite...


Dragele mele surioare!!!! Scumpele mele care suferiţi din iubire!!! ASCULTAŢI-MĂ BINE! NU se merită să suferiţi! Fiţi încrezătoare că Domnul are un DAR special pentru voi şi aşteptaţi să-l primiţi când Domnul va hotarî. Rugaţi-vă pentru cel ce Domnul vi-l va dărui şi fiţi-i fidele chiar dinainte de a-l cunoaşte!
Când căutaţi îndelung privirile unui băiat, le veţi întâlni, dar le veţi interpreta greşit, vă veţi face visuri, veţi dori, veţi scrie mesaje...Orice mic semnal îl veti amplifica... veţi căuta ,,dovezi " de iubire in nimicuri când cel de care v-aţi îndrăgostit nu dă niciun semnal!
O greşeală, capitală"!!! Nu fata face primul pas...nu e normal...Iniţiativa în relaţie trebuie să o aibă băiatul...pentru că el va fi capul familiei. El trebuie să îşi asume responsabilitatea! Pe de altă parte, ştiu din cele relatate de băieţi, că nu le plac fetele cu iniţiativă în începerea unei relaţii!!!
Ca să nu vă faceţi speranţe deşarte, îndrăgostindu-vă de cel care nu este ales de Domnul, am un sfat: NU PRIVIŢI! Eva, stramoaşa noastră, A PRIVIT, a analizat fructul oprit, a văzut că e bun de mâncat etc...şi aşa a greşit...
RUGAŢI-VĂ! Cereţi părinţilor să se roage şi aşteptaţi în linişte ca Domnul să vă pună faţă în faţă. Vă veti recunoaşte repede! Veţi avea convingere 100% şi unul şi celălalt, şi părinţii, şi fraţii şi prietenii că voi doi formaţi ÎNTREGUL. Să nu porniţi la drum cu nici cea mai mică îndoială ci cu credinţă!
Ziceam mai sus că Domnul vă va da un dar. Mă gândesc acum la ceva şi mai frumos: în toată această perioadă de aşteptare, desăvârşiţi-vă sufleteşte, ca să fiţi voi un DAR pentru mirele dăruit de Domnul!
Ţeseţi zi şi noapte la ,,rochia de mireasă" a sufletului vostru!
Pentru toate fetele care suferă am o îmbrăţişare caldă şi o rugăciune!
Dragele mele surioare, ştergeţi-vă lacrimile şi... ÎNAINTE! Acordaţi ietare celui care v-a indus în eroare, iertaţi-vă şi pe voi înşivă!

LASAŢI CA POVESTEA DE DRAGOSTE SĂ VI-O SCRIE DUMNEZEU!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

mama, dar ce frumos ai spus. insa vezi, eu nu ma mai gandesc demult la asta. am obosit .
ce ai spus, insa, va fi de mare folos celor care vor citi.

Mariana spunea...

Fiecare dintre noi obosim...Soluţia este un pic de odihnă şi apoi din nou la drum! Nu descuraja!
În timpul nopţii strălucesc stelele, iar în zori, după neagra noapte, va răsări soarele...Să îndrăznim să visăm cât e noapte...Va veni şi ziua împlinrii visului după voia Lui Dumnezeu...Sau poate El are un alt Vis cu noi, mult mai măreţ...
Mulţumim de vizită! Mulţumim de aprecieri!