duminică, 4 ianuarie 2009

Gabriel - Sarbatori in Terapie intensiva… Ajutor urgent!



Din data de 14 Octombrie, dupa ultima operatie, Gabriel nu a reusit sa isi mai revina, starea lui agravandu-se in continuu datorita unor infectii repetate si foarte grave. Diagnosticul lui acum este Septicemie cu Staphyloccocus Haemolyticus, Septicemie cu enterobacter Chloacae, Septicemie cu stafilococ alb hemolitic si enteroccocus galinarium.

Deoarece starea lui s-a agravat continuu, din data de 21 Decembrie a trebuit sa fie reinternat pe sectia de Terapie intensiva. Acum are dificultati de respiratie, convulsii carora nu li se cunoaste provenienta, nu poate primi mancare si este considerat in stare critica.

Parintii ar dori sa incerce sa il transfere urgent in strainatate. Au fost contactate spitale din Germania si Olanda, insa se lovesc de problema eterna a banilor. Deoarece Gabriel este in stare atat de grava, el ar trebui transferat cu avion medical dedicat. Numai acest transport costa aproximativ 14.000 EUR… Iar spitalele doresc sa aiba, inainte de internare, deja virata in cont contravaloarea tratamentului.

Desi isi doresc din tot sufletul si fac toate eforturile posibile pentru a isi salva copilul, parintii pur si simplu nu au o solutie pentru rezolvarea acestei probleme.

Haideti sa nu lasam viata unui copilas sa depinda de bani, sa incercam sa ajutam fiecare cum putem, o rugaciune, un psalm sau un acatist il va ajuta mult!

Conturile deschise pentru a-l ajuta pe Gabriel sa stranga banii necesari plecarii sunt:

Pentru RON: RO23BRDE410SV01032404100 NITU ANISOARA BRD - Sucursala Granitu Bucuresti Pentru Euro: RO37BRDE441SV36355474410 NITU ANISOARA BRD - Sucursala Granitu Bucuresti

Va multumim din suflet!

Niciun comentariu: