luni, 26 aprilie 2010

SĂ NE RUGĂM PENTRU CĂLIN!!!

Toate mediile transmit apelul de rugăciune pentru Călin!

UPDATE 2.
Dragi frati si surori,

Probabil ati primit deja pe telefon informatia ca starea lui Calin Ille, bolnav de cancer, s-a inrautatit in ultimele doua zile.

Haideti sa ne rugam pentru el, ca Domnul sa-l intareasca in aceasta incercare si sa-i dea putere, si pentru Diana, sotia lui, ca sa-i poata fi alaturi.

Slavit sa fie Domnul!

Mihai Coste

P.S. Transmite mesajul mai departe.UPDATE 1. ,,Ionatan va roaga sa va rugati pt Calin. sunt in Tm. inca nu au inceput tratam. medicii sunt ingrijorati de viteza cu care creste tumora. s-a facut o comisie, sa vada ce se poate face..." ( Beti )


Am prim
it în timpul prânzului, pe messenger, acest apel de rugăciune pentru CĂLIN ILLE, cel despre care s-a scris AICI:

,,Slăvit să fie Domnul! Dragi fraţi şi surori!

Să ne rugăm acum cu toţii pentru fratele Calin Ille. Este într-o situaţie dificilă. Tumora lui a evoluat cu repeziciune în ultimele două zile. Medicii nu ştiu ce decizie să ia. Fr. Ionatan ne roagă să ne rugăm Domnului să-i înţelepţească pe medici.
Transmite şi altora să afle cât mai mulţi!"

Dragii noştri, mulţi nu îl ştiţi pe Călin...dar ne ştiţi pe noi...Şi apoi, ce mai contează?...O umbră tristă îi dă târcoale acestui tânăr, soţiei lui, familiei, şi nouă celor ce îl cunoaştem...Hai să Îl implorăm pe Dumnezeu să se îndure...

,,Străinule", eu cred din toată inima că te vei ruga...Eu aşa cred! Suntem aparent străini, dar suntem copiii Aceluiaşi Tată...Suntem FRAŢI şi SURORI în EL!
ROAGĂ-TE, fratele meu şi sora mea, pe care nu vă cunosc!

Rugaţi-vă pentru CĂLIN ILLE!!!


Niciun comentariu: