joi, 4 iunie 2009

Vei reuşi!

Când norii par prea negri, când zorii par prea departe, când urlă în preajmă un câine fioros ca un leu căutând pe cine să înghită, întinde-ţi braţele înspre Domnul Iisus. El e lângă tine...Atunci lacrimile tale vor curge liniştite pe pieptul Lui cald, iar şoaptele Lui vor alunga toate gândurile tulburătoare...În braţele Lui vei reuşi să învingi! Ştiu asta!...Ştii asta...

3 comentarii:

Dumitru K. Negoita spunea...

Cu siguranta! Forta binelui neaparat, invinge,chiar prin neguri si furtuni.Mai ales, cu rugaciunile-n gand.s

Sorin M. spunea...

Multumesc Mariana de cuvintele calde din ziua aceasta, Prietenii la nevoie se cunoaste...multumesc ca te rogi pentru mine in aceste zile cand mai am un pas si gat sesiunea si apoi examenul final - licenta.
In dimineata zilei de astazi, m-am trezit si am plecat spre servici asteptad un sfat, un cuvant de imbarbatare...ma simteam atat de singur....de ce uni oameni sunt atat de lasi...de ce se descarca injurandu-te, atinganu-ti uneori ce ai mai de pret....
Am meditat indelung si apoi uitandu-ma pe forumul "Oastea Domnului" mi-am adus aminte ca trebuie sa scriu sfatul zilei...si atunci am ascultat glasul interior al constiintei care mi-a spus asa:

"Cu toţii trecem prin momente în care lucrurile par să fie foarte triste, chiar disperate. În astfel de momente este uşor să ne descurajăm şi să privim situaţia ca pe un obstacol în întregime negativ, care stă în calea noastră dar, nu uita: Când pesimismul este copleşitor, nu da înapoi. Apropie-te şi caută comorile pe care o situaţie dificilă le scoate la lumină. Nădăjduieşte în Dumnezeu, El, toate le face cu un scop...El niciodată nu ne va lăsa...El e cu noi în încercări şi în nevoi. Da, El e cu noi!"

Acum vad sfatul tau, sfatul d-lui Negoita si spun: Amin. Cu Dumnezeu alaturi nu pot fi de cat un invingator!

Ana spunea...

Nu te descuraja! Ce facultate urmezi?
Eu toata luna iunie am sesiune la cea de-a doua facultate, si nu ma las batuta! O sa vezi ca ai putere sa treci peste toate! Asculta-ti sfatul!