duminică, 29 noiembrie 2009

De ziua Sf. Andrei, sa fim aproape de Andrei




De multe ori poate nu putem ajuta material, atunci cand ni se cere lucrul acesta, o vorba buna insa, un cuvant de mangaiere, nu ne costa nimic...
Va invit dragii mei cititori sa treceti pe aici: http://andreibucur.blogspot.com/ si sa-i uram acestui copilas de ziua lui, un LA MULTI ANI, ANDREI! Iar pe parintii lui sa-i imbarbatam mangaindu-i.



Iata ce ne spune ANDREI BUCUR despre el:

Sunt un baietel care s-a nascut cu sindrom Sturge Weber bilateral. Este o boala rara si evolutiva. In prezent fac kinetoterapie si iau doua medicamente anticonvulsivante ca sa tin convulsiile sub control. Convulsiile sunt foarte rele pentru mine pentru ca imi distrug neuronii si tot ceea ce invat despre lume. Parintii mei incearca sa gasesca ceva, un tratament, care sa imi imbunatateasca calitatea vietii, sa fiu cat mai aproape de normalitate.

DONATII

Parintii incearca sa ma duca la o clinica din Germania pentru o evaluare mai precisa si un tratament mai bun pentru a limita cat mai mult efectele bolii asupra dezvoltarii mele.
In acest scop au inceput sa stranga banii necesari pentru aceasta actiune.

Pentru cine ne poate ajuta in aceasta incercare cu donatii au deschis doua conturi la ING Bank N.V.Amsterdam, Sucursala Bucuresti: Sos. Kiseleff, nr.11-13, sector 1 Bucuresti, pe numele Bucur Mihaela RO96INGB0000999901563405 cont in RON RO74INGB0000999901563413 cont in EURO
Cod SWIFT al ING Bank N.V. Amsterdam, sucursala Bucuresti: INGBROBU BCR Bucuresti CONT LEI
IBAN RO04RNCB0318001264530001 deschis pe numele Bucur Mihaela


2 comentarii:

Unknown spunea...

Ñu am stiut ca si pe fiul tau il cheama Andrei .
`La multi ani !`` ,Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-l tina sanatos.

Sorin M. spunea...

Mulrumesc, Daniela, multumesc!