luni, 22 decembrie 2008

Alexandru are nevoie de ajutorul nostru






Un băiat de opt ani, elev la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Deva are nevoie de ajutorul tuturor ca să poată face o operaţie care îi va salva viaţa

Alexandru Florea este un copil minunat care are opt ani şi un talent deosebit de a cânta la pian. Viaţa lui însă s-a schimbat radical peste noapte. Un accident banal i-a spulberat visele şi speranţele, iar unica lui şansă este o operaţie pe care o poate face la o clinică din străinătate. Intervenţia chirurgicală costă însă circa 30.000 de euro, bani pe care familia copilului nu îi are
El a avut, în vacanţa de vară, un mic accident. A căzut de pe bicicletă chiar pe piciorul stâng. Apoi, tot în aceeaşi perioadă, a mai căzut o dată, a alunecat în timp ce se juca, tot pe piciorul stâng. Am crezut că sunt simple lovituri şi le-am tratat cu unguente, iar el s-a tot ascuns de noi că îl dor picioarele. Abia când a început şcoala l-am văzut că şchiopăta. Atunci l-am dus la spital şi am descoperit că, de fapt, e vorba de o tumoare pe os. Şi una foarte urâtă, care avansează", povesteşte Claudia Florea, mama lui Alexandru.
De atunci a început calvarul. Băiatul care trebuia să fie la şcoală, alături de colegii lui din clasa a II-a de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice "Sigismund Toduţă" din Deva, este acum mai tot timpul prin spitale, la chimioterapie.

Cine vrea să îi întindă o mână lui Alexandru, poate depune bani în contul deschis la Banca Comercială Română, pe numele tatălui său, Florea Florin Nicolae.
Cont IBAN, în lei: RO07RNCB0160027124610001
şi cont IBAN, în euro: RO77RNCB0160027124610002.

Sursa: aici

Niciun comentariu: