duminică, 21 decembrie 2008

Ajutor pentru Claudia Andreea Timinger


Are nevoie de 100 de mii de euro

Claudia Andreea Timinger a fost diagnosticată acum o lună de zile cu o tumoră malignă de şase centimetri, poziţionată în apropierea aortei.

Fetiţa are nevoie de 100 de mii de euro pentru a ajunge la o clinică din Austria, unde trebuie să i se efectueze o intervenţie chirurgicală de extirpare a tumorii. Suma de bani necesară acoperă costul intervenţiei chirurgicale, precum şi tratamentul postoperatoriu pentru şase luni.

Intervenţia chirurgicală de eliminare a tumorii trebuie efectuată cât mai repede, întrucât părinţii copilei au aflat de la medici că este o tumoră explozivă. Cancerul a fost depistat în stadiul doi, nici un organ al fetiţei nu este afectat, iar o intervenţie imediată înseamnă salvarea vieţii unui copilaş de doar trei ani şi jumătate.

Victor Timinger, tatăl Claudiei, a spus că „până acum s-au adunat aproximativ 5000 de euro în contul deschis pentru donaţii”. Claudia a plecat la un spital din Cluj, pentru un tratament.

Claudia aşteaptă ajutorul tuturor şi fiecare dintre noi poate readuce bucurie şi speranţă în viaţa unui copilaş lovit de o boală grea.

Cei care doresc să facă donaţii pentru Claudia pot depune bani, în contul în euro, deschis la BCR, Cod IBAN RO32RNCB0655106359620002, sau în contul în lei RO59RNCB0655106359620001, filiala Suceava. Totodată, familia poate fi contactată la numărul de telefon 0741.779.093 – Victor Timinger.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sorin, e aşa frumos gestul tău! Mai întâi Bianca, acum Claudia...

Iată că un grup de tineri din Suceava au trecut deja la acţiune:

,,Ajutor pentru Claudia Timinger de la un grup de colindători de la Oastea Domnului

Local - Oana ALPHONSO
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Claudia Andreea Timinger, fetiţa de trei ani şi jumătate diagnosticată cu puţin timp în urmă cu cancer, a sensibilizat inimile tot mai multor suceveni. Ieri, la redacţia ziarului „Monitorul de Suceava” un grup de tineri de la Oastea Domnului, din cadrul Bisericii Ortodoxe, au venit să colinde, să vestească Naşterea Domnului şi să aducă Vestea Bună a Întrupării Mântuitorului.

Pe lângă bucuria de a spune tuturor despre Sărbătoarea Sfântă care ne stă înainte, tinerii au plecat cu colindul în scop caritabil, iar intenţia lor este aceea de a o ajuta pe Claudia Timinger, dar şi alţi copii şi bătrâni pentru care Crăciunul nu este îmbelşugat.

Daniel Târziman, unul dintre tinerii colindători de la Oastea Domnului a spus că vor merge cu colindul pe la toate instituţiile şi vor strânge bani pentru copii şi bătrâni şi alţi oameni nevoiaşi.

„Vrem să-i bucurăm pe cei aflaţi în nevoie, vom merge la un azil de bătrân şi la un orfelinat, iar o parte din banii pe care-i adunăm îi vom dona Claudiei Andreea Timinger”, a spus Daniel Târziman."


E minunat când ne îndemnăm unii pe alţii la dragoste şi la fapte bune!