marți, 28 aprilie 2009

Împreună am reusit!

Aşa se numeşte ştirea din 27 aprilie 2009, de la Observatorul Antenei 1:
„Împreună am reuşit! Românii au mai demonstrat o dată că au sufletul mare! La îndemnul Fundaţiei Mereu Aproape s-au adunat 657.000 de euro pentru a salva vieţile a 6 copii! 6 copii care au avut fiecare câte un înger. Şi o mulţime de părinţi adoptivi, voi toţi, cei care le-aţi oferit şansa la o viaţă normală”.

Iată ce veste ne dă Ştefănuţ pe blogul lui:


"Vă rog să mă scuzaţi că scriu aşa târziu, dar la mine nu a fost internet şi nici cablu la televizor. Le-a reparat un nenea, care a spus că s-au stricat când s-a mişcat pământul. Am fost şi la injecţie în seara asta. Sâmbătă şi duminică am fost la bunici unde a fost foarte frumos. A fost un pic cam frig şi m-a speriat un cocoş, pe care îl cheamă Gheorghiţă. El s-a trezit când era întuneric afară şi început să strige foarte tare cucurigu sub geamul meu. Eu nu am înţeles ce vroia şi m-am speriat un pic. Mi-a explicat Mami că aşa face el, e ca un ceas şi scoală oamenii să plece la servici. Gheorghiţă nu ştia că era duminică.
Acum am să vă arat şi nişte poze, pentru că bunicii mă aşteptau cu o surpriză: o bicicletă! Am jucat un pic de fotbal cu Tati şi i-am dat un gol.
Mai întâi să vă spun ce bani am mai primit, că a fost Tati la bancă. Astăzi, 27 aprilie 2009, la ora 15.30, am în conturile mele: 412.960 RON, 12.776 EURO şi 939 USD, adică 110.928 de euro. Şi cu 9.860 de euro la Teledonul meu de la Romtelecom, înseamnă că am 120.788 de euro! Au spus Mami şi Tati că vă mulţumim din suflet tuturor şi ne rugăm pentru sănătatea Dumneavoastră! Sărutmâna!

P.S. Tanti Isabellelorelai spune că s-au strâns toţi banii pe 27 aprilie!!! Pentru toţi 6 de la Campania Mereu Aproape! Şi că mai sunt bani mulţi şi pentru alţi copii! "
După această minunată veste, nu pot decât să mă alătur de Stefănuţ şi de ceilalţi copii şi să spun:
"Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeul îndurărilor şi a toată milostivirea, a cărui milă este nemăsurată şi iubirea de oameni adânc neajunsă, la a Ta mărire căzând cu frică şi cu cutremur, ca nişte robi netrebnici, cu umilinţă aducem acum mulţumire bunătăţii Tale pentru binefacerile ce am primit; şi ca pe Domnul, Stăpânul şi Binefăcătorul Te mărim, cântăm Ţie, Te lăudăm, şi căzând înaintea Ta, iarăşi mulţumim rugând cu umilinţă nemăsurata şi nespusa Ta milostivire, ca precum ai binevoit să primeşti acum rugăciunile noastre, aşa şi de acum înainte ne învredniceşte a dobândi ale Tale binefaceri, mântuindu-ne de tot răul şi necazul, ca să putem totdeauna mulţumire a aduce, Preabunule, a grăi şi a cânta Ţie şi celui fără de început al Tău Părinte şi preabunului şi de viaâă făcătorului Duhului Tău. Amin!
Mântuieşte, Doamne şi miluieşte pe cei ce ne fac nouă bine, arată mila Ta cu danşii, dăruindu-le toate cererile cele spre mântuire şi răsplata bunurilor celor veşnice. Amin! Amin!

Un comentariu:

Mariana spunea...

Printre multele bucurii pe care le avem, Dumnezeu îngăduie şi suferinţe. Ne avem unii pe alţii pentru a ne fi aproape şi în bucurie şi în durere...Acum e rândul nostru...fratele ginerelui nostru e internat în spital în stare gravă...se pare că are encefalită..încă se fac investigaţii, timp în care el se simte din ce în ce mai rău :( Are nevoie de rugăciunile noastre stăruitoare. Ştiu că împreună vom trece şi peste asta!

Le doresc sănătate tuturor!

Sorin, ce lucruri minunate faci cu blogul tău! Fii binecuvântat!