miercuri, 29 aprilie 2009

Să ne rugăm şi pentru Iulian Susanu

Iată un nou motiv de rugăciune
Mariana spunea...
"Printre multele bucurii pe care le avem, Dumnezeu îngăduie şi suferinţe. Ne avem unii pe alţii pentru a ne fi aproape şi în bucurie şi în durere...Acum e rândul nostru...fratele ginerelui nostru e internat în spital în stare gravă...se pare că are encefalită..încă se fac investigaţii, timp în care el se simte din ce în ce mai rău :( Are nevoie de rugăciunile noastre stăruitoare. Ştiu că împreună vom trece şi peste asta!"

Doamne întinde mâna ta cea plină de balsam spre fratele nostru Iulian, are doar 17 ani. Ştim că Tu pe toate le îngădui cu un anumit scop, deaceea te rugăm binecuvintează pe fratele nostru Iulian şi dăi putere să treacă peste aceasta grea încercare. Amin!

12 comentarii:

Mariana spunea...

Amin!

Mulţumim!
E incredibil cât poate face rostirea unei rugăciuni sincere în întărirea celui prins în mrejele descurajării şi ale mâhnirii!
A te ruga pentru semenul tău eu consider că e un gest de iubire!

Sorin M. spunea...

Vesttile despre Iulian sunt rezervate precum sunt dealtfel si medicii.
Iulian este acum in drum spre Bucuresti...este inflamat tot creierul...e din ce in ce mai grav...Doamneee, ai mila!!!...
Ajuta-l pe Iulian, ca numai Tu il mai poti ajuta!!!

Natalia spunea...

Domnul sa il binecuvanteze si sa il pomeneasca pe robul Sau Iulian!

Mariana spunea...

,,Slavit sa fie Domnul! Va rog fierbinte sa il purtati pe brate de rugaciune pe Iuli Susanu! Este bolnav, nu stiu inca exact ce are, medicii din Galati au presupus ca are encefalita-avand virusul herpetic. Dimineata l-au transferat la Spitalul Universitar Bucuresti pentru mai multe analize...rugati-va pentru el sa isi revina complet si pt ca medicii sa fie luminati de Medicul Suprem-de Dumnezu, pentru a identifica corect virusul din corpul sau si pentru a fi tratat...toate sunt in mana Lui...dar rugati-va! Multumesc! "Dragii mei, rugaciunea asta circula pe messenger de dimineata in continuu...am primit-o de zeci de ori...Tinerii care il stiu, si chiar si care nu il stiu pe Iuli, se roaga cu toata puterea credintei si dragostei lor.
Să ne rugăm si noi si pentru Iuli si pentru familie, mai ales pentru mama si tata lui Iuli, cuscrii nostri...sa ii tina Domnul tari in aceasta incercare prin care trece cel mai mic copil al lor...

Ca mamă, nu mai pot zice nimic, nu mai pot scrie nimic...durerea mă paralizează pur si simplu...Plâng şi atât...abia mai pot ingăima o rugăciune...

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l ajute sa se vindece, sa-si traiasca tineretea in sanatate si bucurii! Maica Domnului sa-i poarte de grija lui Iulian!

Un om in suferinta spunea...

Te rog, binecuvinteaza-i pe toti cei care ma ingrjesc si pe toti cei care sufera impreuna cu mine.
Binecuvinteaza-i pe Iulian, Stefanut, Corina, Florenntina, Sorinel...si pe cei de care nu-mi aduc aminte dar Tu ii cunosti pe fiecare... Iar daca vrei, daruieste-mi vindecare, mie si celorlalti. Amin.

Anonim spunea...

Dumnezeu sa fie cu Iuli ma voi ruga pentru el .Imi pare nespus de rau sa aud asta. Dumnezeu sa ii binecuvinteze familia si sa le dea putere sa treaca peste aceasta incercare grea. Tata te rugam in numele Domnului Iisus sa fii cu el si cu familia lui dale Tu Tata biruinta in aceasta grea incercare.

Mariana spunea...

Dragii mei, cu Corina s-a intamplat o minune! Medicii sunt mirati de evolutia exceptionala in urma tratamentului. Au aflat si ei cat de multi s-au rugat pentru ea...
Ma gandesc ca se poate intampla si cu Iuli aceeasi minune si cu toti ceillati oameni cu suferinte.

Diagnosticul este stabilit: encefalita herpetica...Iulian este acum sub tratament...Sa ne rugam sa raspunda...In mana medicilor sansele sunt mici, dar in mana Domnului sansele sunt maxime!

Multumim tuturor celor ce se roaga! Domnul sa va rasplateasca!

Alina Tanase spunea...

Ne rugam pentru fratele nostru Iulian. Suntem alaturi cu toata inima si sufletul nostru. Domnul sa-l tina in bratele Lui.

Ramona spunea...

Bunul Dumnezeu sa il ajute si sa-i daruiasca cele de folos.

Mariana spunea...

Slavă Domnului pentru legătura de dragoste frăţească ce a pus-o între creştini.
Redau mai jos un mesaj primit pe messenger de la tinerii de la Oastea Domnului din Galati:

,,Slavit sa fie Domnul! Dragi frati si surori, in seara asta continuam lantul de rugaciune pentru scumpul nostru frate Iuli, ca si aseara! au ramas aceleasi biletele! la 23 incepe rugaciunea...Domnul ne asculta cu mult drag si sa fim incredintati ca Iuli simte ca ne rugam pt el si Domnul va raspunde! O seara binecuvantata!"

Dragii mei, tinerii aceştia , pentru care somnul din timpul noptii e asa de necesar, au ales să îl jertfească rugându-se pentru Iulian, si o vor face toate noptile...

Credem că Domnul se va îndura. Deja am primit veşti un pic mai bune...Organismul tânăr al lui Iulian se luptă cu boala...Dumnezeu e mare!
Să continuăm să ne rugăm!

Anonim spunea...

Doamne ajuta sa se faca bine!