miercuri, 14 decembrie 2011

Ce spun copiii despre dragoste...



Dragostea este...Când cineva te răneşte...chiar dacă te doare îngrozitor...tu nu plângi, pentru că ştii că o s-o doară pe persoana care te-a rănit!
Dragostea este...Cand bunica mea avea artrită, şi nu-şi putea vopsi unghiile...bunicul meu le-a vopsit el pentru ea, cu toate că şi el avea artrită...
Dragostea este...Când o fată se dă cu parfum şi băiatul se dă cu after-shave...şi ies la plimbare împreună...şi se miros unul pe celălalt.
Dragostea este...Când ştii că sora ta mai mare te iubeşte...pentru că-ţi dă ţie toate hainele ei vechi...şi ea trebuie să se ducă la cumpărături, să-şi ia altele!
Dragostea este...Când un bătrân şi o bătrână...sunt încă buni prieteni cu toate că se cunosc unul pe celălalt de mult timp.
Dragostea este...Când cineva te iubeşte...felul în care-ţi spune numele, e...Este diferit!!
Dragostea este...Când oferi cuiva din mâncarea ta, fără ca să te aştepţi ca celălălt să-ţi ofere din mâncarea lui!
Dragostea este...ce se întâmplă de Crăciun...când te opreşti din desfăcut cadouri...ca să te bucuri de bucuria celorlalţi!
Dragostea este când...Dacă vrei să înveţi să iubeşti mai bine...începe cu un prieten care nu-ţi place!
Dragostea este...Când spui cuiva ceva rău despre tine...şi ţi-e frică, că n-o să te mai iubească din cauza la ce ai spus...şi apoi cealaltă persoană te surprinde iubindu-te chiar mai mult!
Dragostea este...Când mami îl vede pe tati transpirat şi murdar tot...dar tot îi spune...”tot eşti mai frumos ca ROBERT REDFORD“
Dragostea este...Când îi spui unui băiat că are o cămaşă aşa frumoasă...cu toate că el poartă aceeaşi cămaşă în fiecare zi!
Dragostea este...Niciodată să nu spui TE IUBESC doar când îţi vine...iar dacă o simţi...atunci spune-o mai des...oamenii uită prea mult să spună TE IUBESC
Dragostea este...Să iei în braţe...să pupi...să spui NU!
Dragostea este...Când căţelul tău te linge pe faţă...cu toate că l-ai lăsat acasă singur toată ziua!
Dragostea este...Când iubeşti pe cineva...ochii tăi se tot mişcă...şi nişte steluţe strălucesc din ei!!
Dragostea este...Dumnezeu ar fi putut să spună nişte cuvinte magice ca să scape din cuiele de pe Cruce...dar n-a făcut asta...asta este DRAGOSTE!

Niciun comentariu: