luni, 8 aprilie 2013

Părintele Filotheu de la Mănăstirea Petru Vodă – despre “Discreția în Ortodoxie”

Mai jos puteți asculta prima conferință a ASOCIATIEI SIMON CIRIADE din Hunedoara. Binecuvântatul eveniment a avut loc la Paraclisul Sf. Ierarh Spiridon, din mun. Hunedoara în ziua de 06 aprilie, a.c., avându-l ca invitat pe Părintele Filotheu de la Mănăstirea Petru Vodă. 
Tema fiind “Discreția în Ortodoxie”


( Pentru a asculta nestingheriţi de programul de la RadioOasteaDomnului din dreapta blogului, acţionaţi butonul oprit aflat în colţul din stânga-jos. ) 

Asociatia Simon Ciriade (nonguvernamentală și nonprofit) își propune să promoveze valorile cultural naționale și cele authentic-ortodoxe prin diferitele proiecte în plan social.

În ceea ce privește latura cultural națională dorim să promovăm conștietizarea Gulagului românesc ca factor determinant în căutarea identității noastre ca neam. Logica acestui demers vine și din reînodarea istoriei din momentul în care ni s-au rupt rădăcinile: exterminarea elitelor culturale, politice, religioase economice și intelectuale în temnițele comuniste. Cinstirea eroilor, dar mai întîi aflarea lor, este o datorie sfântă și elementară a oricărui popor pentru dăinuirea lui. Aflaţi mai multe »


Niciun comentariu: