sâmbătă, 26 septembrie 2009

La un an de la lansarea blogului.

Pe apa veşnic curgătoare a vremii s-a scurs un an din clipa în care am scris primul post pe acest blog. Un an de muncă, un an de binecuvântări, pe care nici nu le bănuiam că le voi avea vreo dată în urmă cu 365 de zile.


Frânturi de vers - de ieri şi până azi, au fost primele versuri timide, primele gânduri, cu care am pornit în această lume virtuală şi necunoscută.

Două vieţi pentru un suflet - o poveste de suflet, in care am incercat sa fac un apel si cãtre copiii care au fost înfiati si crescuti de pãrinti adoptivi. Dacã veti încerca sã le fiti recunoscãtori si sã-i cinstiti ca pe pãrintii vostri adevãrati, ei fiind, de fapt, mai adevãrati în fata lui Dumnezeu decât cei care v-au pãrãsit, de voie sau de nevoie si, în acelasi timp, sã vã rugati pentru pãrintii dupã trup, mai ales pentru mama care nu v-a lepãdat prin ucigasul avort. Atitudinea acesta de recunostintã si cinstire vã va aduce multã pace si bucurie în inimi si vã va fi bine si veti trãi, conform fãgãduintei Domnului, ani multi pe pãmânt!

Andrei şi moş Nichifor - o alta poveste de suflet.


S-a împlinit un an!...Un an în care am învăţaţ ce înseamna a comunica online cu cei care au ales să-mi viziteze blogul. Un an în care am învăţat cum îmi pot petrece timpul liber făcând ceva util atât pentru mine cât şi pentru cei care m-au citit şi mi-au devenit prieteni.

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care s-au inscris. ca membrii ( 111 persoane interesate) dar şi celor aproximativ 60-80, chiar si 100 de cititori care trec zilnic pe aici, Nu vă ascund faptul că simt un gol, atunci când văd doar numele localităţii celui care a trecut odihnindu-şi privirea, sau poate că a trecut doar în fugă peste postările acestui blog.


Mi-aş dori şi cred că acesta ar fi cel mai frumos cadou, la acest ceas aniversar, să vă cunosc şi după numele vostru. Mi-aş dori ca la comentariile acestei postări să găsesc cât mai multe mesaje de genul: „ Salut sunt Sorin din Simeria - Romania”:)


S-a împlinit un an!...În locul lui, altul nou ne stă înainte, şi nu un an oarecare. În faţa acestui an, mă simt mult mai responsabil. Este de datoria mea de a socoti tot ce am săvârşit bine sau rau de-a lungul anului ce a trecut şi, poate mă veţi ajuta şi voi cu un mic Feedback. Nu vreau să vă ascundeţi în spatele cuvintelor, vreau să învăţ din greşeli ,dacă am făcut, si cred ca am facut, pentru că mă simt responsabil pentru mântuirea noastră sufletească şi pentru cea a semenilor noştri.


La împlinirea acestui an de când am scris primul post pe acest blog, îmi trec prin faţa ochilor faptele vieţuirii noastre pe acest pământ. Ele, legate unele de altele, alcătuiesc un lanţ nesfârşit din care vor face parte faptele şi gândurile, poeziile şi povestirile, de mâine. Se desprind din postările din anul care a trecut un îndreptar pentru postările de mâine. Lucrul acesta va fi posibil numai după ce voi înţelege rostul celor petrecute în cele 365 de zile trecute si in urma celor 529 de postari.

Cerneile, încercările, înfrângerile din anul ce a trecut îmi dau posibilitatea de a mă feri şi de a le răbda pe cele viitoare.

Biruinţele de ieri ne conduc spre cele de mâine, dacă ne călăuzim după lumina Evangheliei.

Oricum n-aş fi reuşit fără voi, cititorii mei fideli.

Mulţumesc acest prilej echipei mele:

Alina

Mariana

Costică

Eugen

Bogdan

tuturor colaboratorilor:

Vasilica Nica

Luminita Aldea

si vizitatorilor blogului .

„Veghe neadormită” este urarea Sfinţilor Părinţi

adresată tuturor creştinilor care au pus un nou început vieţii lor pe acest pământ.

„Veghe neadormită” vă urez tuturor!

Şi pentru ca acest eveniment să nu trecă aşa uşor neobservat vă invit la un ceai...


7 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Felicitari si la multi inainte:)...toate cele bune si sa fii sanatos si fericit Sorin:)

mmary spunea...

Salut Sorin sunt Mariana din Cluj(Mintiu Gherlii), Romania...

Iti doresc un an nou in care sa ne incanti cu adierile sufletului tau, cu parfumul credintei in Domnul Isus, cu miresmele iubirii divine...

Pace si bine, lumina, bucurie , puritate si iubire pentru sufletul tau !

Daniel spunea...

Salut Sorin, sunt Daniel din Bucuresti.
Multe din postarile tale mi-au vorbit direct inimii mele. Fii binecuvantat!
La multi ani si la cat mai multe postari...

Valentin din Bucuresti spunea...

Multumesc de ceai:)
La multi ani si la cat mai multe postari.

adriana spunea...

Doamne, ajuta! Sunt Adriana din Bucuresti...
La multe postari si fapte bune!
Am trecut sa iti spun ca Fabian a revenit la spital...mai departe stii tu...daca se mai poate... si o rugaciune este de folos

Costica spunea...

Sorin si eu te felicit pentru munca ta si ma rog ca Dumnezeu sa foloseasca si acest mijloc spre slava Lui. Daca o singura persoana sa apropiat de Domnul Iisus pe aceasta cale ai castigat enorm.
Felicitari pentru fiecare gand frumos pentru fiecare vers in care ai pus o particica din sensibilitatea si dragostea ta.
Dumnezeu sa=ti dea multe binecavantari atat tie si familiei tale.

Violeta spunea...

Doamne ajuta!
Sunt Violeta din Pitesti si ma hranesc deseori cu bunataile ce ni le pui pe masa. Multumesc de ceai si la cat mai gustoase bucate in continuare!