luni, 13 septembrie 2010

Postarea cu nr. 1000

Am ajuns la postarea cu nr. 1000!...

Sunt bucuros să-mi pot petrece timpul liber făcând ceva util atât pentru mine cât şi pentru cei care m-au citit şi mi-au devenit prieteni.

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care s-au înscris ca membrii ( 144 persoane interesate) dar şi celor aproximativ 80-90, chiar si 100 de cititori care trec zilnic pe aici. Nu vă ascund faptul că simt un gol, atunci când văd doar numele localităţii celui care a trecut odihnindu-şi privirea, sau poate că a trecut doar în fugă peste postările acestui blog.

Mi-aş dori ca la comentariile acestei postări să găsesc cât mai multe mesaje de genul: „ Salut sunt Sorin din Simeria - Romania”:)

Nu vreau să vă ascundeţi în spatele cuvintelor, vreau să învăţ din greşeli , dacă am făcut, si cred ca am facut, pentru că mă simt responsabil pentru mântuirea noastră sufletească şi pentru cea a semenilor noştri.

Oricum n-aş fi reuşit fără voi, cititorii mei fideli.


5 comentarii:

Unknown spunea...

La cat mai multe postari.

Miriam spunea...

Felicitări, Sorin! Parcă mai ieri aveai postarea cu nr. 1...şi ce emoţii, ce temeri, ce speranţe!
Într-o clipă am parcurs fiecare postare în parte...pentru unele ţi-am mulţumit prin comentarii, pentru altele doar în sufletul meu.
La ceas aniversar, îţi mulţumesc pentru fiecare cuvânt dres cu sare pentru o hrană duhovnicească cu gust.
Îmi vin în minte atâtea clipe frumoase! Îţi mulţumesc că m-ai făcut membră a echipei şi că încă mă mai ţii aici, deşi, cam puţin ajutor mai dau...Munca noastră e pe mai multe planuri şi e minunat!
Fii binecuvântat, Sorin!

Ana spunea...

Felicitari ! La cat mai multe postari de folos, si la cat mai multi cititori fideli!

Fr.Dorin spunea...

Domnul Dumnezeu sa-ti daruiasca putere ,inspiratie si rabdare.Mergi inainte fr.Sorin cu credinta ca esti folositor celor ce vor sa cunoasca mai bine cuvantul Lui Dumnezeu.Rugaciunile mele sunt slabe dar sa stii ca in ele se afla si numele fratiei tale.Doamne ajuta!

adriana spunea...

Felicitari si la cat mai multe postari de folos!