vineri, 18 aprilie 2014

Mulțumim că ați răspuns apelului de a fi alături de CRISTINA

MINUNE!!! (în mai puțin de o săptămână...) 
MESAJ IMPORTANT primit astăzi pe mail din partea familiei CRISTINEI HALIP 

„Dragi frati si prieteni,
Va scriem sa va spunem despre o minune. Minune ca azi, 23 Aprilie, ora 22:00, s-au adunat banii necesari Cristinei pentru operatia pe creier.
Pentru tot ce suneti voi, pentru sprijin, pentru dragoste, pentru ca ne-ati iesit in intampinare cum numai voi ati stiut, va multumim!

Sumele s-au adunat in conturi diverse; centralizarea finala o vom face curand cand va vom trimite si detalii despre suma exacta adunata.
Multumim in mod special persoanei care a initiat apelul umanitar online. Binele generat sa se intoarca ca ploaia de vara peste caminul dumneavoastra.
Multumim tinerilor din Marginea și de pretudindeni care au fost alaturi de Cristina prin rugaciune si nu numai. Va fie viitorul in sanatate si facere de bine.
Multumim fratilor din Italia, Anglia, Belgia, Spania, Romania - Dumnezeu isi arata inca o data puterea, facand aceasta minune prin voi. Fiti binecuvantati!
Multumim colegilor si prietenilor Cristinei; ne bucuram ca va cunoastem acum in direct. Sunteti o forta; impartiti in continuare din dragostea si daruirea voastra. Sunteti intru totul alesi si deosebiti. Ne rugam acum pentru voi, pentru viitorul vostru. Nadajduiti in Dumnezeu si credeti in minuni! 
Multumim prietenilor nostri dragi de pretutindeni: Torino, Milano, Bergamo, Alba, Roma, Oxford, Londra, Reading, Bath, Crawley, San Jose, Penzance, Petersfield, Cambridge, Cardif, Dublin, Carrick, Brussel, Toronto, Munich, Madrid & fiecare oras din tara. Sprijinul si grija voastra pentru Cristina a ajuns la noi, imbarbatandu- ne. Binecuvantarea noastra pentru voi: de unde ati daruit, sa nu mai fie lipsa vreodata.
Multumim voua, care va stim sau nu dupa nume, care ne-ati sprijinit prin darul vostru auzind despre Cristina direct sau indirect. Va fie rasplata indoit dorintei voastra de a ajuta. 
Vom pleca cu Cristina in Germania, Dumineca, 27 Aprilie. Va fi internata la clinica de neurochirurgie din Tubingen luni dimineata in pregatire pentru operatie marti, 29 Aprilie. 
Continuati sa ne sprijiniti in rugaciuni. Mijlociti pentru ea in special in ziua lui 29 Aprilie. Va vom tine la curent cu starea ei post operator.
Cu dragoste si pretuire,
Familia Halip & Simion”



CRISTINA HALIP – 24 de ani, din Volovăț, jud. Suceava; studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Tărgu Mureș, secția farmacie.
În luna februarie a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală profundă (în termeni de specialitate - astrocitom anaplazic difuz)

Majoritatea dintre noi am aflat despre boala care a stins zâmbetul Cristinei Halip și al tuturor celor ce o iubesc. Dar nu și lumina credinței, a nădejedii că Dumnezeu e cel ce poate să îi aducă vindecare.
După mai multe tatonări, consultări, rugăciuni, și, mai ales, constatânt evoluția nefavorabilă a tumorii în urma ultimului examen RMN, s-a decis operația la o clinică din Germania pe 28 aprilie, demers ce va fi urmat și de alte proceduri specifice (chimioterapie, radioterapie). 
Din păcate, costurile sunt foarte mari. Operatia costa 38.000 euro la care se adaugă și alte costuri aditionale asociate cu transportul, cazarea și tratamentul post operator. Costul total ajunge la cca 50.000 euro. Familia este dispusă să facă imposibilul, dar tot mai este nevoie de sprijinul nostru financiar consistent…

Mă gândeam la un calcul simplu: dacă 50 de mii de persoane ar dona câte un euro, suma ar fi acoperită. Desigur, poate că nu vor fi atâția oameni de bine și cu posibilități financiare care vor citi acest anunț, dar vor fi mulți care ar putea dona 10 euro, sau 100, sau cât Dumnezeu le pune pe inimă. 
Știu că nu mă pricep la a face campanie de ajutorare… Știu doar atât: Cristina e ca una din fetele mele și sper din tot sufletul meu că Dumnezeu va face o MINUNE!

Conturile în care se pot face depunerile bancare sunt deschise pe numele fratelui Cristinei, Halip Bogdan
- Cont în LEI - RO88INGB0000999901303589 - Halip Bogdan (ING-mures) - Cont în EURO - RO73INGB0000999903954190 - Halip Bogdan (ING - mures)(codul SWIFT - "INGBROBU" )

Pentru depunerile online este nevoie și de adresa titularului:Halip Bogdan, comuna Volovăț, nr. 124, jud. Suceava.
Pentru alte detalii apelați nr. de telefon:0752203508 - Simion Apetrei0745598282 - Bogdan Halip



VĂ ROG DISTRIBUIȚI ACEST ANUNȚ UMANITAR!
MULȚUMIM!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, te rog sa precizezi la contul in euro pe care l-ai indicat in anuntul tau, numele beneficiarului contului, pentru ca nu e contul euro al lui Bogdi, ci e al lui Apetri Gicu Simeon, prietenul Cristinei, si te rog sa indici si banca la care e deschis contul, ca sa stie lumea cand face transferul, e nevoie de aceste date la transfer. Multumesc mult!

Anonim spunea...

mai cunoscu un caz asemanator in cluj napoca care a fost operat in turcia la clinica ANADOLU.
sa ia legatura pe facebook cu DIANA LARISA NICOARA. ea este cazul despre care stiu
bafta si multa sanatate. nu dispera.

Sorin M. spunea...

Multumesc de atentionare. Am primit datele solicitate si am actualizat anuntul.

Anonim spunea...

Ati putea deschide un cont paypal? Cred ca s-ar putea dona mai usor in felul asta.

Anonim spunea...

Se poate invinge boala, regim alimentar fara carne, fara zahar, fara grasimi. Paine neagra, putina, multe multe verdeturi, sucuri de fructeproapete, de legume, pe stomacul gol. Uleiuri stoarse la rece, nude floarea soarelui, care are indice de crestere. Ci ulei de masline. A se cauta " alimentatia pentru cancer". Exista alimente care NU au indice de crestere, de inflamatie. Acelea sunt de preferat. auntul sa fie clarificat. mierea - niciodata pusa in lichide calde, devine extrem de cancerigen. Nici in prajituri, deci. De asemenea, " Flavin", M"Mineral Trace" , alte produse de la firma" Vita Crystal". Si, incredere totala in necesitatea chirurgiei, necesitatea chimioterapiei. Se va invinge! Curajul si increderea sa nu te paraseasca! sa vii senina. Dumnezeu e sus!